BØRNE- OG UNGEPSYKOLOG I SVENDBORG


Jeg hedder Natascha og jeg er uddannet cand.psych. - psykolog - ved Psykologisk Institut på Aarhus Universitet i 2016.


Jeg har tidligere arbejdet i kommunale familieafdelinger, hvor jeg har varetaget rådgivnings- og behandlingsforløb med børn, unge og forældre. Derudover har jeg arbejdet i Cool Kids Børne- og Ungdomspsykologisk Klinik i København, hvor jeg primært lavede angstbehandling af børn og unge, herunder behandling af separationsangst, social angst, specifikke fobier, panikangst, OCD, selektiv mutisme og generaliseret angst. I angstbehandlingen har jeg benyttet angstbehandlingsprogrammerne Cool Kids og Chilled, både i individuelle forløb og i gruppeforløb. Cool Kids programmet er baseret på kognitiv adfærdsterapi, og er målrettet børn og unge med angstlidelser. 


Udover angstproblematikker, kan jeg hjælpe med temaer som selvværdsproblematikker, skolevægring, nedtrykthed og generel mistrivsel, sorg, svære familiedynamikker og selvskade.


Privat er jeg gift og har en datter på 3,5 år. Min familie og jeg er for nyligt flyttet til dejlige Sydfyn, og i den anledning er jeg startet op som selvstændig psykolog i Svendborg. 


Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende min baggrund.