BØRNE- OG UNGEPSYKOLOG I SVENDBORG


Jeg hedder Natascha og jeg er uddannet psykolog, cand. psych. ved Psykologisk Institut på Aarhus Universitet i 2016.


Jeg har tidligere arbejdet i kommunale familieafdelinger, hvor jeg har varetaget rådgivnings- og behandlingsforløb med børn, unge og forældre. Derudover har jeg arbejdet i Cool Kids Børne- og Ungdomspsykologisk Klinik i København, hvor jeg primært lavede angstbehandling af børn og unge, herunder behandling af separationsangst, social angst, specifikke fobier, panikangst, OCD, selektiv mutisme og generaliseret angst. I angstbehandlingen har jeg benyttet angstbehandlingsprogrammerne Cool Kids og Chilled, både i individuelle forløb og i gruppeforløb. 


Udover angstproblematikker, kan jeg blandt andet hjælpe med temaer som selvværdsproblematikker, skolevægring, nedtrykthed og generel mistrivsel, sorg, svære familiedynamikker og selvskade.


Privat er jeg gift og har to børn. Min familie og jeg flyttede til Sydfyn i 2021, og i den anledning er jeg startet op som selvstændig psykolog i Svendborg. Jeg elsker mit arbejde som psykolog, og jeg har altid vidst at det var børn og unge,  jeg ville dedikere mit arbejdsliv til. Jeg føler mig dagligt beæret og ydmyg over den åbenhed og tillid både børn, unge og forældre viser mig. 


Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål til min baggrund eller til min måde at arbejde på.