KONTAKT MIG ENDELIG 


Der kan være mange spørgsmål, der melder sig, når man overvejer om psykologbehandling er vejen frem for ens barn og ens familie. Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak - enten via kontaktformularen her, per mail eller telefon. OBS - vær opmærksom på at kontaktformularen samt min mailadresse ikke er krypteret. Jeg anbefaler derfor, at man undgår at skrive personfølsomme oplysninger heri. Jeg arbejder på en krypteret løsning.


Jeg kan lettest fanges på telefonen i tidsrummet 9:30 - 10:30, men giv endelig også et kald derefter - så ringer jeg tilbage, hvis ikke jeg kan besvare opkaldet. 


Jeg ser frem til at høre fra jer.

 
 
 
 
 

Hvor længe varer en konsultation?

I skal regne med, at en konsultation kan vare mellem 60 og 75 minutter, alt afhængigt af, om jeg blot har barnet/den unge inde i samtalen eller deler samtalen op i børne- og forældertid. Jeg sigter efter at samtalen varer 60 minutter, og er hele tiden opmærksom på barnets eller den unges energiniveau, da alt over en time - og nogle gange under en time, kan være længe at arbejde, med det, der er svært. Er vi midt i en vigtig afrunding, og er der endnu energi og mod på arbejdet, afslutter jeg ikke brat efter 60 minutter, men har et kvarters buffer, der ofte kan blive vigtig af have.


Afbud

Bliver du forhindret i at komme til en aftale, kan du ringe eller skrive til mig senest 24 timer før vores aftale. På den måde kan jeg nå at give din tid videre til en anden.


OBS: Ved for sent afbud opkræves et gebyr på halvdelen af prisen for en konsultation. Ved udeblivelse opkræves aftalens fulde pris.

Betaling

Der afregnes kontant, med Mobilepay eller bankoverførsel efter hver konsultation.


OBS: Det er desværre ikke muligt at opnå tilskud med lægehenvisning eller privat sygesikring hos mig.

Hvor henne?

Samtalerne foregår i det gamle Tinghus, også kaldet Work2gether på adressen Tinghusgade 43, 5700 Svendborg. Der er flere muligheder for parkering i området - både betalingsparkering og gratis parkering. 


PRISER


Konsultation i klinikken


kr. 910,-Online eller telefonisk konsultation


kr. 810,-Forældre eller unge på dagpenge, SU, kontanthjælp og lignende


kr. 760,-Deltagelse til netværksmøde på skole eller i daginstitution


kr. 1450,-


PRISER


Konsultation i klinikken


kr. 900,-Online eller telefonisk konsultation


kr. 800,-Forældre eller unge på dagpenge, SU, kontanthjælp og lignende


kr. 750,-Deltagelse til netværksmøde på skole eller i daginstitution


kr. 1450,-